Felfedező

Igaz Semleges, ember (szélföldi), Felderítő

Description:

Kaszt: Felderítő
Faj: Ember (Szélföldi ember)
Jellem: Igaz Semleges
Szint: 5
TP: 12930 (következőhöz: 15000)

Nem: Férfi
Magasság: 180 cm
Súly: 80 kg
Haj: rövid, fekete
Szem: zöld

Erő: 16 ( +3)
Ügyesség: 14 ( +2)
Állóképesség: 14 ( +2)
Intelligencia: 12 ( +1)
Bölcsesség: 14 ( +2)
Karizma: 12 ( +1)

Felszerelés: mestermunka összetett rövid íj, szekerce, 41 nyílvessző, 16 +1-es feltöltött nyílvessző, kivert bőrvért, alkarvédő, természetes védelem amulettje +1, kötél, sátor, 3 db fáklya, 13 napi száraz élelem, mestermunka tolvajkészlet, zárnyitó harang (21 töltet), 2 db macskaügyessége ital, 4 KSGY, 1 egyszerű sebek gyógyítása ital, mászókészlet, ezüst tőr,

Egyéb álnevek: Joe

Bio:

Felfedező (szül: ú.i. 1973- ) Szélfölde északi határvidékéről származik, a Kéktövis-erdőből. Egy kis erdei faluban nőtt fel, és jó adottságai miatt hamarosan a szélföldi férfiak legmegbecsültebb kötelékében találta magát: ő is felderítő lehetett. A tanítója mellett sok helyen megfordult Szélföldén belül, de a határokon túl még nem jutott.
Kiképzése befejezése után még egy darabig a faluja közelében maradt, de ambíciói nem hagyták nyugodni, és kalandot keresve Széplakba ment, ahol csatlakozott a jelenlegi társaihoz.
Fekete hajú, amelyet Szélföldén királyi jegynek tartanak, és maga is dédelget olyan álmokat, hogy egyesíti Szélföldét és ő fog uralkodni. Az erkölcsi tartása legalábbis rugalmas, gondolkodás nélkül tesz zsebre apró értékeket, amiket a kalandok közben talál.

Harci stílus: rugalmasan igazodik mindig az aktuális helyzethez, de általában íjászkodik kihasználva a kiképzése során megtanult harci technikát, amit “csatározásnak” neveznek. Ezenkívül ő ért a csapdákhoz, így az ilyen jellegű akadályokat ő kezeli.

Felfedező

Szélföldi Krónikák Tyr87