Fehérhajú

Kaotikus Jó, Hó elf, Bárd

Description:

Kaszt: Bárd
Faj: Hóelf
Jellem: Kaotikus Jó
Szint: 5
TP: 12 830 (következőhöz: 15 000)

Nem: Nő
Magasság: 170 cm
Súly: 60 kg
Haj: hosszú, copfba fogott, fehéres ezüst
Szem: égkék

Erő: 11
Ügyesség: 17 ( +3)
Állóképesség: 11
Intelligencia: 13 ( +1)
Bölcsesség: 14 ( +2)
Karizma: 16 ( +3)

Felszerelés: mestermunka mithrilling, szekerce, +1-es védelmező tőr, mestermunka hosszú íj, 37 nyílvessző, kova és acél, hátizsák, tolvajkészlet, selyem kötél, 1 db fáklya, 2 könnyebb sebek gyógyítása ital (KSGY), macskaügyessége ital, sziporkázó permete pálca (25 töltet, varázsszó: “szivárvány”), alkimista készlet.
Varázstekercsek: repülés varázs, szörnyidézés II. élőholtak elől elrejtő lepel.
Állatok: Pisze (ló), Csillag (idézhető mennyi kutya)

Varázslatok:
0. szint: bódulat, kovácskezek, mágia észlelése, nyitva/zárva, mágiaolvasásáa, lidérc fények
1. szint: KSGY, Álomvarázs Szörnyidézés I., Varázsfegyver
2. szint: Csillámpor, Horda idézése, Egyszerű Sebek Gyógyítása.

Egyéb álnevek: Jég

Bio:

Fehérhajú (Szül.: ú.i. 1864- ) Egzotikus megjelenésű bárd Széplakból. Csecsemőként talált rá egy felderítő csapat a Tünde-ösvényen, a karavánt és vele a szüleit legyilkolta valaki, de gyilkosokat pont megtudták zavarni, így a csecsemő Fehérhajú túlélte a támadást. A csapat egyik tagaj magához vette, és nevelte a lányt, aki 15 éves korától Széplakban élt ezek után, és az ottani Bárdkollégiumban tanulta meg a bárdok mesterségét.
inkább énekes, mint zenész, hangszert nem is hord magával, ezen kívül, mint minden szélföldi bárd sok mesét ismer, és tökéletesen tudja, hogyan kell azokat előadni. 134 éves volt, amikor elhagyta Széplakot, mert már nem sok minden kötötte oda.
Elsősorban a kalandvágy hajtja és a kíváncsiság. A csapat alapítótagja és megbízható háttérembere.

Kalandjai elvezették a Tünde-ösvényig, ahol fényt derített a szülei halálára, és itt szerezett meg egy régi, elf mitrillinget, továbbá az édesanyja régi nyakláncát.

Harci stílus: remek íjász, de kihasználva mágikus tőre védelmező erejét, néha közelharcba is bonyolódik. Bárdi énekével buzdítja harc közben a társait, ezenkívül ő a csapat első számú gyógyítója.

Fehérhajú

Szélföldi Krónikák Nofret